بازار فارکس چیست؟ بزرگترین بازار مالی دنیا بازار Forex هست که روزانه تیلیاردها دلار پول در آن بازار جابه جا می شود و افراد زیادی به موفقیت میرسند. شما میدانید این بازار چیست؟
امروزه در سراسر دنیا بازارهای مالی فوق العاده و مدرنی ایجاده شده است که پتانسیل درآمدزایی خارق العاده ای دارند.

به عنوان مثال روزانه حجم مالی بازار بورس USA تقریبا ۱۰۰ میلیون دلار است که عدد سرسام آوری هست و به راحتی میتواند اقتصاد چند کشور را زیر و رو کند. اما بازارهای مالی انواع مختلفی دارند که همه آن ها فوق العاده هستند و زندگی میلیون ها انسان را در طول تاریخ زیر و رو کردند.

خرید و فروش در بازار فارکس به چه معناست؟

به عنوان مثال ما جفت ارز یورو به دلار را میخریم. در اینجا ما نسبت به بالا رفتن قیمت یورو و پایین رفتن قیمت جهت معاملاتی داریم. در حقیقت یورو را خریدیم و دلار را فروختیم.

و یا فرض کنید پوند به دلار را میفروشیم. در اینجا ما نظرمان این بوده که قیمت پوند میریزد و دلار قوی میشود. به عبارتی دیگر دلار را خریده ایم و پوند را فروخته ایم.

ما معامله گرها در بازار فارکس ارزهایی را معامله میکنیم که سود زیادی داشته باشد. گاهی وقت ها ارزهایی را میفروشیم در برابر دیگری،گاهی وقت ها نظرمان مثبت است و ارز دیگری را میخریم.

عوامل تاثیرگذار در بازار فارکس

بازار فارکس بازار ارزهاست، و دولت ها و بانک های مرکزی تمرکز زیادی روی این بازار دارند. اگر اندکی نرخ ارز بالا پایین شود، کشورها و اقتصادها بهم میریزند و مردم شورش میکنند. پس این بازار برای دولت ها بسیار مهم و حیاتی است.

علاوه بر این، در تجارت بین المللی بازار فارکس نقش بسیار مهمی دارد. چندی پیش دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد برابری یورو به دلار بالا هست و برای بهبود روابط باید این عدد کم شود. طبق این اظهار نظر بازار موج نزولی به خود گرفت و قیمت یورو کاهش یافت.

بازار فارکس بازاری است که مستقیما به اقتصاد و کامروایی یک ملت بستگی دارد، پس قطعا دولت ها به این بازار اهمیت زیادی میدهند.

مهمترین و بزرگترین عامل اثر گذار در بازار فارکس سیاست های اقتصاد کلان دولت هاست. اقتصاد کلان مربوط به اقتصاد تمامی کشور هست و مسائل مهمی چون نرخ بهره، نرخ تورم، نرخ بیکاری، سیاست های پولی و مالی را در برمیگیرد.

تمامی بخش های اقتصاد کلان در بازار فارکس تاثیر مستقیم میگذارند و نرخ برابری ارزها را مشخص میکنند. به عنوان مثال در سال ۲۰۰۹، بعد از رکود بازار های مالی و بحران جهانی، بانک مرکزی آمریکا تصمیم گرفت که نرخ بهره را به کمترین حد ممکن یعنی ۰٫۲۵% نگه دارد. در پی این تصمیم نرخ طلا و سایر ارزها در برابر دلار رشد کرد و دلار ضعیف شد.

اگر بدون آموزش وارد این بازار شوید قطعا سرمایه خود را از دست خواهید داد.

ما در مستر فارکس به شما کمک می کنیم سرمایه خود را چند برابر کنید.